Wat kunt u van mij verwachten?

De VerzekeRon is uw adviseur op financieel gebied. In de adviespraktijk ga ik volgens een vast stappenplan te werk. Allereerst maak ik een risicoanalyse van uw situatie. Samen met u wordt bekeken welke risico’s u loopt en in hoeverre u deze zelf kunt dragen of beter kunt overdragen aan een verzekeraar. Vervolgens informeer ik u over de verzekeringsoplossingen en geef advies over de voorzieningen die u de beste prijs-kwaliteitverhouding bieden. Daarna bemiddel ik voor u bij het afsluiten van de voorzieningen bij de desbetreffende instelling en zorg ik voor alle administratieve handelingen. Tijdens de looptijd van uw verzekeringen ben ik, naast uw vraagbaak, ook uw belangenbehartiger. Mocht u te maken krijgen met schade, dan zorg ik ervoor dat uw schade snel en correct wordt afgehandeld.

Ik zorg er tevens voor dat uw verzekeringspakket up-to-date blijft. Ik houd u op de hoogte van relevante ontwikkelingen en wijs u erop als er aanpassingen in uw pakket gewenst of noodzakelijk zijn. Als uw persoonlijke adviseur zet ik alles in het werk om uw financiële belangen zo goed mogelijk te behartigen.

Wat verwacht ik van u?

Bij alles wat u van mij vraagt, vraag ik van u dat u mij correct en volledig informeert. Wanneer u bepaalde gevraagde gegevens niet of niet juist invult, kan dit consequenties hebben voor de dekking en dus de eventuele (schade-)uitkering van de betreffende voorziening.
Ook is het van groot belang dat u bij een levensverzekering of andere toekomstvoorziening ervoor zorgt dat eventuele inkomens-en gezondheidsgegevens juist worden ingevuld. Uiteraard help ik u hiermee en zal u zonodig van dienst zijn met (standaard-)inventarisatieformulieren.

Tijdens de looptijd van de verzekering vraag ik u mij te informeren bij wijzigingen in uw (financiële) huishouding. Het is zelfs noodzakelijk dat u mij zo snel mogelijk op de hoogte stelt van wijzigingen in uw (persoonlijke) situatie. Daarbij gaat het bijvoorbeeld om wijzigingen in uw gezinssituatie (geboorte, echtscheiding, overlijden, etc.), wijzigingen in uw inkomenspositie, adreswijziging, verandering of aanvulling van de inboedel, verbouwing van de woning, andere werksituatie, etc.


 

Kantoor:
De VerzekeRon
Vlietzicht 32
3319 WJ Dordrecht

  Telefoon : 078-6212076
  Mobiel : 06-20915872
  E-mail : info@deverzekeron.nl

Bereikbaarheid >

 

 

Design & Website: Centreos 2017